Uddannelsesguide til vores piloter.

Koldkur Transport
Uddannelsesmaterialer

Uddannelsesmateriale og manualer.

Målrettet formidling tilgodeser forskellige former for indlæring og eventuelle læsevanskeligheder. 

Vores uddannelsesguide har til hensigt at gøre uddannelse og kompetenceudvikling af vores piloter enklere. Førhen skulle vores piloter læse side op og side ned i vores uddannelsesmateriale. Det stillede specifikke krav til læseniveauet og indlæringsformen. Den manglende fleksibilitet besværliggjorde indlæringen, da skriftsproget ikke nødvendigvis er den bedste måde at lære på for alle.  

Vi har optimeret og digitaliseret vores uddannelsesmateriale, således at det nu er blevet omdannet til lettilgængelige film, hvor teksten bliver læst op af en AI-oplæser (kunstig intelligens). Samtidig har vi forbedret indholdet, hvor vi også har gjort det nemmere at underskrive uddannelsesmaterialet, når det er gennemført.

Der er overvejende to grunde til, at vi har valgt at gøre dette. Først og fremmest fandt vi frem til, at en AI-oplæser kan understøtte læring. Den anden grund skyldes vores fokus på bæredygtighed og dermed et stort fokus på at optimere og mindske vores forbrug af papir i J. Chr. Koldkur Transport A/S. Ved at digitalisere vores undervisningsmateriale har vi reduceret brugen af papir ift. uddannelsesdelen med hele 95 %.

Vores undervisningsmateriale, manualer til kørsel hos Dansk Salt A/S, håndbøger m.m. er tilgængelig for vores piloter via vores intranet på Ziik. Herfra kan uddannelsesmaterialet og alle andre dokumenter også downloades til en tablet eller computer.

Gå til Ziik Intranet.

Job hos Koldkur Transport.

Er det dig, vi er på udkig efter?

Kontakt Koldkur Transport A/S

Ring, e-mail eller udfyld formularen og fortæl os om dine behov. Så sørger vi for, at den rette medarbejder svarer dig. Hurtigst muligt.