Tanklager.

Brug for tanklagerplads?

Tryg og sikker opbevaring af jeres produkter. 

På vores lagerhotel i Fårbæk har vi rustfrie og isolerede lagertanke til opbevaring af forskellige flydende produkter. Vi kan tilbyde lagertanke, der hver kan indeholde fra 50 m³ til 1300 m³. Tankene kan opvarmes, ligesom der er mulighed for omrøring i varen, hvis det er et ønske fra jeres side. Tankene kan lejes i kortere eller længere perioder alt afhængigt af, hvad behovet er. 

​Vi tilbyder naturligvis også at transportere varen til og fra vores tanklager. Med os som samarbejdspartner er I sikret en omkostningseffektiv transport mellem producent og lager – og en optimal oplagring af jeres produkter.

For yderligere information om transport kan I læse mere om vores tank- og silovogne her. I er også altid velkomne til at ringe og forhøre jer nærmere om ledige tanke. Du kan finde vores kontaktoplysninger her.

Brug for mere lagerplads?

Vi har også et full-service tanklager på Randers havn.

HJT 0103 Volvo Fh Hands On Steering Wheel

Lagerstyring til jeres behov.

Overlad logistikken til os.

Vores tanklagre er ikke blot lagerplads til jeres flydende produkter. Samarbejdet med os handler ligeså meget om pålidelig lagerstyring og miljørigtig transport. Vi servicerer jeres tanklager, overvåger indholdet, sikrer optimal lagerudnyttelse og en omkostningseffektiv distribution.

Produkterne kan distribueres via tankbiler, i takt med at der er behov for dem. For eksempel har vores tanklager i Randers en geografisk god placering med gode tilkørselsforhold for afhentning og aflevering af produkter.

Vil du med på holdet?

Vi er altid på udkig efter nye medarbejdere.

Kontakt Koldkur Transport A/S

Ring, e-mail eller udfyld formularen og fortæl os om dine behov. Så sørger vi for, at den rette medarbejder svarer dig. Hurtigst muligt.