Tanktransport.

Koldkur Transport
Tanktransport

Transport i både Danmark og Europa.

Med Koldkur Transport får I ikke kun en professionel transportør, men også en samarbejdspartner med individuelle transportløsninger, årelang erfaring, god service og høj kvalitet. 

​Med alsidigt materiel og kompetente medarbejdere klarer vi de fleste transportopgaver i både Danmark og Europa og fremstår således for mange kunder som totaltransportør.

​For mange kunder er det afgørende med afhentning og levering på et bestemt tidspunkt, hvilket vi naturligvis klarer "just in time". Fjernovervågning af vores kunders råvarebeholdning gør det muligt løbende at tilpasse deres leverancer – og samtidig kan vi være kundernes øjne udenfor deres arbejdstid. Vi har gennem årene opnået stor erfaring med styring af vore kunders varelogistik.

​Vores speciale er transport af flydende, halvflydende og tempererede produkter. Vi råder over tankvogne, der kan transportere helt flydende produkter, mens mere vanskelige, faste og eventuelt tempererede produkter håndteres i specialkonstruerede, avancerede og isolerede silovogne. 

​Vi tilbyder også presenningsvogne til forskelligt stykgods og farligt gods, tiptrailere til foderstoffer samt termovogne til transport af frosne af produkter.​ 

Sikker og specialiseret transport af farligt gods.

Koldkur Transport skiller sig ud som en af de få transportvirksomheder i Danmark, der er udstyret og kvalificeret til at håndtere ADR-transport (farligt gods). Vi råder over specialudstyrede, gummiisolerede trailere, der muliggør sikker transport af følsomme kemikalier såsom salpetersyre. Vores flåde håndterer også transport af højrisikogods, herunder methanol og andre kemiske stoffer.

Sikkerheden er vores højeste prioritet, og derfor sikrer vi, at alle vores piloter gennemgår grundig uddannelse specifikt rettet mod de kemikalier, de arbejder med. Vi forpligter os til løbende at træne vores piloter i sikkerhedsprocedurer og ansvarlig håndtering af højrisikogods.

Få mere at vide om vores certificeringer her.

Vidste du?

Vores eget værksted servicerer vores lastbiler ved regelmæssige eftersyn.

Kontakt Koldkur Transport A/S

Ring, e-mail eller udfyld formularen og fortæl os om dine behov. Så sørger vi for, at den rette medarbejder svarer dig. Hurtigst muligt.