Lær Koldkur Transport bedre at kende.

Koldkur Transport
Om Koldkur Transport

Siden 1926 har Koldkur Transport opbygget omfattende erfaring med transport. Vi er kendt for de grønne biler med de blanke tankvogne – men i særdeleshed også for et højt service- og kvalitetsniveau.

​Vi er en GMP+ og ISO 9001 certificeret transportvirksomhed, der tilbyder transport af flydende, halvflydende og tempererede produkter. Vi råder over tankvogne, der kan transportere helt flydende produkter, mens mere vanskelige, faste og eventuelt tempererede produkter håndteres i specialkonstruerede, avancerede og isolerede silovogne.

​Udover tank- og silovogne består den opdaterede vognpark også af både presenningsvogne, termovogne, tiptrailere til foderstoffer og tæller ca. 50 trækkende enheder. Med alsidigt materiel og kompetente medarbejdere klarer vi de fleste transportopgaver i både Danmark og Europa, og fremstår således for mange kunder som totaltransportør. 

Vi tilbyder et professionelt og miljøbevidst samarbejde. 

​​​Vi har stort fokus på positiv miljøpåvirkning med køreteknisk og brændstofbesparende teknologi i alle lastbiler, og prioriterer naturligvis motorer, der opfylder de nyeste Euro-normer. På firmaets adresse er der etableret vaskefaciliteter for egne og fremmede køretøjer samt lagerhotel med rustfrie og isolerede lagertanke til opbevaring af flydende varer.

​Vi har et professionelt og fortroligt samarbejde med vores kunder. Vores kørselsplanlægning sørger for både afhentning og levering ”just in time”, så det passer optimalt ind i kundens produktion.

​Fjernovervågning af kundernes råvarebeholdning såvel som GPS-overvågning af køretøjerne gør det muligt løbende at tilpasse kundernes leverancer – og samtidig kan vi være kundernes øjne udenfor deres arbejdstid. Vi har gennem årene opnået stor erfaring med styring af vore kunders varelogistik. Vi er også en god sparringspartner, der naturligvis gerne råder og vejleder vores kunder. 

​Med mange år på landevejene er J. Chr. Koldkur Transport A/S en seriøs og erfaren transportør – og virksomhedens kunder er mangeårige. For dem er vi ikke blot en professionel transportør, men også en samarbejdspartner med individuelle transportløsninger, god service og høj kvalitet.

Koldkur Vognpark 05
Billede
Glade kunder og glade medarbejdere. Det er vores vigtigste mål.

Vi tager hensyn til miljøet.

Bæredygtige logistikløsninger er vejen frem.

Koldkur Hero 004 Koldkur Hero 01

96 års historie. 96 års erfaring.

Det hele begyndte med et løfte om ikke at gå på kompromis.

Hos Koldkur Transport går vi aldrig på kompromis med kvaliteten og gør en dyd ud af ikke at komplicere løsningerne. Gennem det sidste århundrede har vi trodset alle udfordringer, vokset os større og altid fået godset frem. 

Bag os har vi næsten 100 års historie. Historie, der har givet os erfaring, styrke og evne til at tilpasse os markedet og vores kunders behov. 

Fra hestevogn til lastbil. Fra 1 til 50+ køretøjer. Fra enkeltstående lokale transportopgaver til full-service logistik på tværs af Europa. 

Koldkur Transport er en del af HJT Group.

Sammen løfter vi fremtidens transportopgaver.

Koldkur Vognpark 04 Blurred Koldkur Vognpark 03

Vision og mission

Vores fundament for fremtiden.

Vores vision

Vores vision er at være kundens foretrukne sparringspartner indenfor silo- og tankbilsservice. Vi stræber efter at være førstevalget ved at levere uovertruffen service og ekspertise i hver interaktion.

Vores mission

Vi er dedikerede til ansvarligt at levere resultater, der gavner vores ejere, kunder, medarbejdere, og det omkringliggende samfund. Vores hjemmemarkeder inkluderer Danmark, Sydsverige, det sydlige Norge, Holland og Nordtyskland. Vi forpligter os til:

  • At være den foretrukne samarbejdspartner for vores kunder.
  • At sikre en økonomi, der understøtter vedvarende vækst og investeringer.
  • At skabe et arbejdsmiljø, hvor vores medarbejdere kan trives og udvikle sig.
  • At bidrage positivt til samfundet på sociale, økonomiske og bæredygtige måder.

Vores værdier

For at opnå disse mål har vi udarbejdet en række kerneværdier, der definerer vores virksomhedskultur:

  • Succes: Vi er drevet af at opnå succes i alt, hvad vi gør.
  • Udholdenhed: Vi arbejder utrætteligt mod at nå vores mål.
  • Udvikling: Vi er forpligtet til kontinuerlig udvikling både personligt og professionelt.
  • Kvalitet: Vi leverer altid service af høj kvalitet.
  • Engagement: Vi engagerer os aktivt og tager ansvar, respekterer hinanden, kommunikerer hensynsfuldt, handler ærligt, og sikrer, at alle føler sig værdsat.

Kontakt Koldkur Transport A/S

Ring, e-mail eller udfyld formularen og fortæl os om dine behov. Så sørger vi for, at den rette medarbejder svarer dig. Hurtigst muligt.