Certificeringer.

Koldkur Transport
Certificeringer

Hos Koldkur Transport har vi fokus på kvalitetssikring i alle vores transportopgaver.

I 2004 blev vi GMP+ certificeret, og i 2018 har vi udvidet vores kvalitetsledelsessystem til også at omfatte en ISO 9001-certificering. Kvalitetsledelsessystemet omfatter således alle aktiviteter på vores adresse og opfylder kravene i standarderne GMP+B4 Transport og ISO 9001.

​Formålet med dette kvalitetsledelsessystem er at samle og systematisere vores politikker, processer, dokumenterede procedurer og registreringer. Systemet fastsætter de interne regler, der gælder for, hvordan vi i vores virksomhed er værdiskabende og leverer vores service til og over for vores kunder og samfundet.

​Systemet har fokus på kvalitetsstyring i og omkring vores transportopgaver, tankrengøringsanlæg og tanklager. Vi har indført et HACCP-system, der opfylder kravene i den hollandske standard GMP+ B4 Transport med det formål, at understøtte vores kundefokuserede kultur i virksomheden, skabe løbende procesforbedringer, samt at levere sikrede og bæredygtige produkter og ydelser til vores kunder.

Et GMP+ certifikat og øvrig dokumentation skal give vores kunder i ind- og udland, myndigheder og det certificerende organ sikkerhed for, at vi arbejder systematisk, ansvarligt og hygiejnisk i forbindelse med vores håndtering og transport af bulkvarer.

Koldkur Transport

Find den rette afdeling eller kontaktperson.

Koldkur Vognpark 04 Blurred HJT 08652

Effektiv transport til gavn for jer.

Vi tilpasser os jeres transportbehov.

Efter snart 100 år i branchen har vi en klar forståelse for interne processer og koordinering med vores chauffører. Det gør det muligt for os at tilpasse os hurtigt og effektivt, hvis der opstår akutte behov eller uventede ændringer i vores køreplaner – og tilpasse os jeres specifikke ønsker. 

Ring til os, så kan vi sammen finde den bedste og mest effektive løsning på jeres transportbehov. 

Kontakt Koldkur Transport A/S

Ring, e-mail eller udfyld formularen og fortæl os om dine behov. Så sørger vi for, at den rette medarbejder svarer dig. Hurtigst muligt.