Kom og vær med på holdet.

Koldkur Transport
Job & karriere

Vores medarbejdere er et af de vigtigste aktiver i forretningen.

Med den rette virksomhedsånd og holdning er det medarbejderne, der skaber resultaterne og forbedrer vores markedsposition. De er ikke kun virksomhedens og branchens ansigt udadtil – de er også vores kunders repræsentanter.

​Vi har et professionelt, veluddannet og velinformeret team af piloter og administrativt personale. Derudover har mange af vores medarbejdere også en høj anciennitet.

Kunne du tænke dig et job som pilot hos os, er vi altid interesserede i at høre fra dig. Har vi ingen ledige stillinger på ansøgningstidspunktet, skriver vi dig gerne op, så vi eventuelt kan kontakte dig på et senere tidspunkt. 

Tag det næste skridt i din karriere hos os.

Hos os får du mulighed for at arbejde sammen med en gruppe af dedikerede og uformelle kollegaer, som hver dag sikrer, at vi leverer den højeste kvalitet og service til vores kunder på den mest optimale måde.

Som en del af vores solide team er du med til at planlægge og koordinere indsatserne omkring 60 biler – både indenlands og internationalt. Vi værdsætter samarbejde og stræber efter altid at overgå vores kunders forventninger.

Kom og vær med til at gøre en forskel i en spændende branche, hvor ingen dage er ens.

Start din karriere som elev hos Koldkur Transport.

Er du interesseret i en elevplads inden for transport og logistik?

Hos Koldkur Transport tilbyder vi elevpladser i forskellige afdelinger, herunder spedition, kontoradministration, værksted og piloter. Uanset hvilken retning du vælger, vil du blive en del af et engageret team, der støtter dig igennem din læring og udvikling.

Som elev hos os får du praktisk erfaring i branchen, mens du lærer fra nogle af de bedste på området. Vi ønsker ikke kun at udvikle dine faglige kompetencer, men også forberede dig til en succesfuld karriere inden for transport og logistik.

 • Ledig stilling: Eksportchaffør

  Vi søger lige nu en erfaren og ansvarlig chauffør til vores team. 

  Læs mere om stillingen her.

  Send os en ansøgning via formularen eller til transport- og logistikchef Michael Madsbjerg på email: mm@koldkur.dk.

 • Du kan sende os en uopfordret ansøgning.

  Fandt du ikke dit nye job? Måske vi står og mangler lige præcis dig, uden vi ved det. Vi er altid på udkig efter piloter og andre gode kollegaer.

  Send os en uopfordret ansøgning via formularen eller til mail koldkur@koldkur.dk.

 • Du kan søge en elevstilling.

  Hos Koldkur Transport har du mulighed for at få en spændende elevuddannelse, der giver dig alle de vigtigste redskaber til et fremtidigt job som f.eks. bogholder, mekaniker eller speditør.

  Send os en ansøgning via formularen eller til mailen koldkur@koldkur.dk.

Transport og logistik siden 1926.

Værdi og partnerskab på hver leverance.

Kontakt Koldkur Transport A/S

Ring, e-mail eller udfyld formularen og fortæl os om dine behov. Så sørger vi for, at den rette medarbejder svarer dig. Hurtigst muligt.