Flåde- og ressourcestyring.

Koldkur Transport
Flådestyring

Flåde- og ressourcestyring.

I samtlige køretøjer har vi monteret et professionelt og fremtidssikret flåde-styringssystem, som gør det muligt for vores disponenter at effektivisere kørselsplanlægningen.

Via internettet giver systemet et effektivt overblik over køretøjernes placering samt præcis dokumentation af rute, placering og anvendt arbejdstid. I den daglige planlægning af transportopgaverne er flådestyringssystemet et uundværligt redskab: Der kan lynhurtigt dannes et overblik og omdisponeres ved eventuelle ændringer i f.eks. ordrer eller trafikale forhold. 

​For jer som kunde giver flådestyringssystemet os mulighed for, at vi nemt, hurtigt og præcist kan fortælle jer, hvornår vores lastbil er på den ønskede destination.

Flådestyringssystemet sammenkoblet med et effektivt og branchetilrettet IT-system til ressourcestyring og disponering af lastbilerne giver os de bedste forudsætninger for at kunne løse netop dine transportopgaver så optimalt som muligt.

Fjernovervågning hos kunderne.

Vi har for flere af vores kunder installeret fjernovervågning af deres råvarebeholdning, så vi hele tiden kan være up to date med deres lager og tilpasse leverancerne i forhold til deres forbrug. Samtidig kan vi være kundernes øjne udenfor deres arbejdstid.​​​​

Kontakt Koldkur Transport A/S

Ring, e-mail eller udfyld formularen og fortæl os om dine behov. Så sørger vi for, at den rette medarbejder svarer dig. Hurtigst muligt.