Indtast din registrerede e-mail:
Indtast ny adgangskode:

Transport

Først og fremmest tilbyder vi vores kunder mange års erfaring med transport. Vi er ikke kun en professionel transportør, men også en samarbejdspartner med individuelle transportløsninger, god service og høj kvalitet. 

Med alsidigt materiel og kompetente medarbejdere klarer vi de fleste transportopgaver i både Danmark og Europa, og fremstår således for mange kunder som totaltransportør.

For mange kunder er det afgørende med afhentning og levering på et bestemt tidspunkt, hvilket vi naturligvis klarer "just in time". Fjernovervågning af vores kunders råvarebeholdning gør det muligt løbende at tilpasse deres leverancer – og samtidig kan vi være kundernes øjne udenfor deres arbejdstid. Vi har gennem årene opnået stor erfaring med styring af vore kunders varelogistik.

​​​

Vores speciale er transport af flydende, halvflydende og tempererede produkter. Vi råder over tankvogne, der kan transportere helt flydende produkter, mens mere vanskelige, faste og eventuelt tempererede produkter håndteres i specialkonstruerede, avancerede og isolerede silovogne. Læs mere om vores tank- og silovogne her.

Vi tilbyder også presenningsvogne til forskelligt stykgods og farligt gods, tiptrailere til foderstoffer samt termovogne til transport af frosne af produkter.​ Læs mere om vores presenningsvogne, tiptrailere og termovogne her.

Du er naturligvis velkommen til at kontakte os for yderligere information. Du kan finde vores kontaktoplysninger her.

Vi ser frem til at høre fra dig.

FIRMA

J. Chr. Koldkur​ Transport A/S

CVR-nr.: 16232343

ADRESSE

Fårbækvej 5, 7470 Karup J

Find vej med Google Maps

KONTAKT

Telefon: +45 97 45 60 33

E-mail: koldkur@koldkur.dk