Indtast din registrerede e-mail:
Indtast ny adgangskode:

Miljøhensyn

​Vi har stort fokus på en positiv miljøpåvirkning og gør forskellige tiltag for at vise hensyn til miljøet. 

Først og fremmest prioriterer vi, at vores materiel er i top. Vi indkøber altid brændstofbesparende dæk med lav rullemodstand og lastbiler med motorer, der opfylder de nyeste Euro-normer. Vores materiel er opbygget med hensyntagen til både gældende lovgivning og de enkelte transportopgaver, så mest mulig tonnage flyttes med hvert enkelt køretøj. 

Vores flådestyringssystem sammenkoblet med et effektivt og branchetilrettet IT-system til ressourcestyring giver os de bedste forudsætninger for at kunne disponere køretøjerne så effektivt som muligt. Dette overblik er med til at begrænse tomkørsel og udnytte vognparken så optimalt som muligt.

Koldkur kører grønt

Vi prioriterer energirigtig kørsel meget højt, og vi har af den grund investeret i køreteknisk og brændstofbesparende teknologi til alle lastbiler for at udnytte brændstoffet bedst muligt. Dette system giver os mulighed for at analysere chaufførernes kørselsmønster. I samarbejde med den enkelte chauffør arbejder vi målrettet på at optimere både friløb, hastighedstilpasning, tomgang men også brug af motor, gear og fartholder.​​

Vores målrettede samarbejde i virksomheden om en grønnere tankegang forbedrer således vores miljøpåvirkning i form af en mindre udledning af Co2. Derudover har chaufførernes positive kørselsmønster en række andre fordele: Vi reducerer nedslidningen af både vognparken og den enkelte chauffør. Trafiksikkerheden øges, og risikoen for skader reduceres. Chaufførerne oplever et bedre arbejdsmiljø og en mindre stresset hverdag.

FIRMA

J. Chr. Koldkur​ Transport A/S

CVR-nr.: 16232343

ADRESSE

Fårbækvej 5, 7470 Karup J

Find vej med Google Maps

KONTAKT

Telefon: +45 97 45 60 33

E-mail: koldkur@koldkur.dk