Indtast din registrerede e-mail:
Indtast ny adgangskode:

Historie

​​Virksomheden blev grundlagt i 1926 af Jens Christian Koldkur, som startede med en hestevogn. Han transporterede grise og køer samt foderstof for egnens landmænd.

Forretningen udvikledes stille og roligt frem til starten af 60'erne, hvor pelsdyrbranchen kom ind i billedet. Næste generation deltog nu i virksomheden, og en minkfarm blev etableret. Væksten i pelsdyrbranchen gjorde, at man nu også begyndte at køre minkfoder. 

I midten af 70'erne blev de første store tankvogne købt, og landbrugssektoren blev en ny kunde. Denne udvikling fortsatte op gennem 80'erne og med forstærket kraft i 90'erne, hvor transport af farlig gods i tankvogne også kom til. Op gennem 00'erne udviklede pelsdyrbranchen sig ganske meget, og vor forretning fulgte naturligvis med. For at kunne håndtere de vanskelige og tyktflydende råvarer til netop pelsdyrbranchen, begyndte vi på det tidspunkt at specialkonstruere silotankvogne.

Med øget fokus på kvalitetssikring i vore transportopgaver blev virksomheden i 2004 GMP-certificeret. Vi efterkommer således en række krav om god hygiejne, egenkontrol, sporbarhed og implementering af HACCP-system. I 2018 har vi udvidet vores kvalitetsledelsessystem til også at omfatte en ISO 9001 certificering.

Vognparken tæller ca. 50 trækkende enheder og dertil hørende trailere, og har hele Europa som arbejdsplads. Opgaverne er gennem tiden blevet mangeartede. I de senere år har forretningen også oplevet en stor udvikling i transport med farlig gods - både i tankvogn og som stykgods. Landbruget betjenes fortsat, ligesom ATP-godkendte tankvogne gør det muligt at levere levnedsmidler. Udover at transportere kundernes varer, tilbydes også et stort lagerhotel til opbevaring af kundernes flydende produkter. ​

I 2016 kunne J. Chr. Koldkur Transport A/S fejre 90 års jubilæum. I denne anledning har vi fået skrevet jubilæumsbogen "Hold dig langt væk fra lastbiler", som omhandler firmaets historie fra 1926 og frem til idag. Bogen forhandles på Forlaget Rasmussen & Aagaard I/S´s hjemmeside her.

I mange år er virksomheden drevet af familien Koldkur´s 2. og 3. generation, men i september 2021 valgte familien Koldkur at sælge J. Chr. Koldkur Transport A/S til Hans Jensen Transport A/S som et led i et generationsskifte. Læs mere om fusionen her.

FIRMA

J. Chr. Koldkur​ Transport A/S

CVR-nr.: 16232343

ADRESSE

Fårbækvej 5, 7470 Karup J

Find vej med Google Maps

KONTAKT

Telefon: +45 97 45 60 33

E-mail: koldkur@koldkur.dk