Indtast din registrerede e-mail:
Indtast ny adgangskode:

Flådestyring

Flåde- og ressourcestyring

I samtlige køretøjer har vi monteret et professionelt og fremtidssikret flåde-styringssystem, som gør det muligt for vores disponenter at effektivisere kørselsplanlægningen. Via internettet giver systemet et effektivt overblik over køretøjernes placering samt præcis dokumentation af rute, placering og anvendt arbejdstid.

I den daglige planlægning af transportopgaverne er flådestyringssystemet et uundværligt redskab: Der kan lynhurtigt dannes et overblik og omdisponeres ved eventuelle ændringer i f.eks. ordrer eller trafikale forhold. 

For dig som kunde giver flådestyringssystemet os mulighed for, at vi nemt, hurtigt og præcist kan fortælle dig, hvornår vores lastbil er på den ønskede destination.

Flådestyringssystemet sammenkoblet med et effektivt og branchetilrettet IT-system til ressourcestyring og disponering af lastbilerne giver os de bedste forudsætninger for at kunne løse netop dine transportopgaver så optimalt som muligt.

​    ​

Fjernovervågning hos kunderne

Vi har for flere at vores kunder installeret fjernovervågning af deres råvarebeholdning, så vi hele tiden kan være up to date med deres lager og tilpasse leverancerne i forhold til deres forbrug. Samtidig kan vi være kundernes øjne udenfor deres arbejdstid.​​​​

FIRMA

J. Chr. Koldkur​ Transport A/S

CVR-nr.: 16232343

ADRESSE

Fårbækvej 5, 7470 Karup J

Find vej med Google Maps

KONTAKT

Telefon: +45 97 45 60 33

E-mail: koldkur@koldkur.dk