Indtast din registrerede e-mail:
Indtast ny adgangskode:

GMP+ kvalitetsstyring

​Lovgivningen foreskriver, at forbrugere skal have adgang til sikre fødevarer af høj kvalitet. Kvaliteten skal være sikret fra ”jord til bord”. I fødevarekæden stilles krav om god hygiejne, egenkontrol, sporbarhed og implementering af HACCP-system. Når kvaliteten skal sikres fra ”jord til bord”, skal foderstofbranchen have systemer til sikring af god kvalitet.

​​

J. Chr. Koldkur Transport A/S har fokus på kvalitetssikring i vores transportopgaver, og i 2004 blev virksomheden GMP+ certificeret. Vi har således et HACCP-system, der opfylder kravene i den hollandske GMP+ standard for transport af foderstoffer.

Systemet omfatter aktiviteter fra ordremodtagelse til levering af varen hos kunden og derforuden også sporbarhed, rengøring og vedligeholdelse af tankene. De produkter, vi transporter, er opdelt i kategorier som anvist i GMP+ standarden. Når der skiftes mellem disse produktkategorier og mellem produkter som sådan, rengøres tanken, og rengøringen inspiceres og analyseres efter procedurer beskrevet i vores kvalitetshåndbog. I logbøger registreres transportrækkefølge, rengøring samt kontrol af rengøring.

Vores GMP+ certificering og øvrig dokumentation skal give vores kunder i ind- og udland, myndigheder og det certificerende organ sikkerhed for, at vi arbejder systematisk, ansvarligt og hygiejnisk i forbindelse med vores håndtering og transport af foderstoffer.

Læs mere om GMP+ ​her.

Find vores GMP+ certifikat her.

GMP+ registreringsnummer:

GMP031809/PDV114768​

FIRMA

J. Chr. Koldkur​ Transport A/S

CVR-nr.: 16232343

ADRESSE

Fårbækvej 5, 7470 Karup J

Find vej med Google Maps

KONTAKT

Telefon: +45 97 45 60 33

E-mail: koldkur@koldkur.dk