Indtast din registrerede e-mail:
Indtast ny adgangskode:

Certificeringer

J. Chr. Koldkur Transport A/S har fokus på kvalitetssikring i vores transportopgaver. I 2004 blev virksomheden GMP+ certificeret, og i 2018 har vi udvidet vores kvalitetsledelsessystem til også at omfatte en ISO 9001 certificering. Kvalitetsledelsessystemet omfatter således alle aktiviteter på vor adresse og opfylder kravene i standarderne GMP+B4 Transport og ISO 9001.

Formålet med dette kvalitetsledelsessystem er at samle og systematisere vores politikker, processer, dokumenterede procedurer og registreringer. Systemet fastsætter de interne regler, der gælder for hvordan vi i vores virksomhed er værdiskabende og leverer vores service til og over for vore kunder og for vort samfund.

Systemet har fokus på kvalitetsstyring i og omkring vores transportopgaver, tankrengøringsanlæg og tanklager. Vi har indført et HACCP-system, der opfylder kravene i den hollandske standard GMP+ B4 Transport med det formål, at understøtte vores kundefokuserede kultur i virksomheden, skabe løbende procesforbedringer, samt at levere sikrede og bæredygtige produkter og ydelser til vores kunder. Et GMP+ certifikat og øvrig dokumentation skal give vores kunder i ind- og udland, myndigheder og det certificerende organ sikkerhed for, at vi arbejder systematisk, ansvarligt og hygiejnisk i forbindelse med vores håndtering og transport af bulkvarer.

Find vores GMP+ certifikat her og ISO 9001 certifikat her.

Virksomheden er desuden vurderet og registreret i SQAS (Safety & Quality Assessment for Sustainability) på transport og tankrengøring og i EFTCO (European Federation of Tank Cleaning).

FIRMA

J. Chr. Koldkur​ Transport A/S

CVR-nr.: 16232343

ADRESSE

Fårbækvej 5, 7470 Karup J

Find vej med Google Maps

KONTAKT

Telefon: +45 97 45 60 33

E-mail: koldkur@koldkur.dk